Mobitrace, een Mobiele App voor Ziekenhuizen

Mobitrace ontwikkelt mobiele oplossingen voor ziekenhuizen en meer bepaald voor het medisch personeel én de patiënt. Hun mobiele applicatie, Mobitrace zorgt voor meer patiëntveiligheid en maakt het leven van elke verpleegkundige gemakkelijker. De app registreert iedere activiteit en geeft een duidelijk overzicht van de openstaande verpleegkundige taken. Zo dragen ze bij tot een betere organisatie van de taken binnen de verschillende ziekenhuisafdelingen.

Al sinds de oprichting in 2013 is Mobitrace gevestigd in Officenter Hasselt en telt hun team 6 medewerkers. Mobitrace is actief in een tiental ziekenhuizen in België én in het UMC Maastricht waar zowel het nemen van stalen als de bloedtransfusie door Mobitrace beveiligd wordt. Een prestigeproject!

Hun toekomstplannen? Momenteel werken ze hard aan een internationaliseringstraject met partners uit Duitsland en Spanje om Mobitrace te introduceren in de volledige Europese markt.

“Mobitrace huurt momenteel 2 kantoren. Onze medewerkers maken met veel plezier gebruik van de verschillende vergaderzalen en flexruimtes en ook de aanwezigheid van Cuisine d’Office is voor ons een echte meerwaarde. Vriendelijke service, lekkere broodjes én maaltijden? Wij zijn fan! Ook de mogelijkheid om in andere Officenter vestigingen meetings te kunnen plannen, is voor ons erg nuttig. De kers op de taart?  De super professionele receptie!”

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak