FAQ

FAQ

Officenter ondersteunt met veel plezier starters en groeiers en biedt een platform dat aangepast is aan uw activiteiten en wensen

Wat doen we voor u?

Onze Visie

Onze visie heeft alles te maken met klantentevredenheid, flexibiliteit, innovatie en duurzaam ondernemen. Met een blik op de toekomst hebben we ambitieuze groeiplannen om nieuwe vestigingen te openen.

Onze Klanten

Officenter is een professionele uitvalsbasis voor freelancers, éénmanszaken, ambitieuze startups, groeiers, lokale KMO’s, multinationals en grote bedrijven die nood hebben aan flexibele satellietkantoren.

Onze Investeerders

Maak kennis met onze investeerders die een gemeenschappelijke visie delen en met de juiste skills en competenties op strategisch vlak mee nadenken over de ambitieuze toekomstplannen van Officenter.

Onze Referenties

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Zij kiezen voor Officenter voor onder meer de faciliteiten, de flexibiliteit, de vlotte bereikbaarheid, de netwerkopportuniteiten en uiteraard de positieve business vibes!

Onze Diensten

Nieuws

Een dynamische en professionele omgeving met gelijkgestemde ondernemers? Officenter-buren die zaken doen en elkaars bedrijf versterken?

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak