Word jij onze nieuwe Happy Client Assistant?Combineer je een onthaalfunctie graag met administratieve taken? Zoek je een boeiende en veelzijdige job in jouw omgeving? Ben je flexibel in beschikbaarheid en is klantentevredenheid jouw grootste focus? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden 

Telefonisch onthaal.Onthalen en verwelkomen van bezoekers.Ondersteunen van facturatie - facturen inboeken in systeem.Algemene administratie: postbehandeling, bestellingen plaatsen, mailings, klassement, ...Aanspreekpunt voor leveranciers.Inboeken facturen en invullen kasboek.Vergaderzalen beheren.Events organiseren: jaarlijkse BBQ, ontbijtsessies, nieuwjaarsreceptie …

Jouw profiel 

  • Je bent een uiterst klantvriendelijke en enthousiaste kandidaat die werkt volgens het principe "klant is koning"
  • Je staat te popelen om klanten verder te helpen en bent flexibel ingesteld.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels. Je houdt van een gevarieerd takenpakket en bent een echte multitasker!
  • Je hebt ervaring met het inboeken en opvolgen van facturen.
  • Adhoc opdrachten schrikken je niet af en je blijft ten alle tijden kalm en professioneel.
  • Woonachtig in regio Turnhout.

Wat je van ons krijgt 

  • Wij bieden jou een uitdagende functie aan.
  • Je komt terecht in een aangename werkomgeving met leuke sfeer. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk loon en mooie extra legale voordelen.

Locatie: Rubensstraat 104, 2300 Turnhout.Uurrooster parttime – 21 uur

Maandag van 13u30 tot 17u30Dinsdag van 13u30 tot 17u30Woensdag van 12u00 tot 17u30Donderdag van 13u30 tot 17u30Vrijdag van 13u30 tot 17u00.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak