Succesvol Unizo Speeddate Netwerk Event bij Officenter Mechelen


Pitchen, leren pitchen en "brief Storytelling".

Dat is in enkele woorden samengevat, hoe je aan speeddaten doet.
Afgelopen week organiseerde Unizo Mechelen in Officenter Mechelen dit Speeddate Netwerk-event voor Dummies & Pro's. De reacties waren zeer positief!

56 Ondernemers uit verschillende sectoren namen deel aan het event, grepen de kans om hun netwerk in één avond uit te breiden, en genoten van inspiratie en interactie. Het ging niet louter om visitekaartjes uitwisselen. Het was een avond van delen, pitchen, leren pitchen en vooral, storytelling.

De avond begon met drie inspirerende verhalen, elk van een lokale ondernemer, die met ons ervaringen deelden over de uitdagingen van het netwerken, maar mooie succesverhalen. We kregen tips & tricks en vooral: "durven, doen en jezelf blijven".

Na 27 keer een 1-minute-pitch met de persoon tegenover jou, was het tijd om aan tafel te schuiven voor een heerlijk pastabuffet, verzorgd door de bistro van Officenter Mechelen. Een perfecte overgang van formeel naar informeel netwerken, én een perfecte gelegenheid om interessante connecties weer op te zoeken en beter te leren kennen.

Dit Speeddate Netwerk event bij Officenter Mechelen bewees dat netwerken voor iedereen is. Of je nu een start-up bent, die niet gewoon is om gesprekken aan te knopen, of een ervaren ondernemer die op zoek is naar nieuwe kansen; het event was laagdrempelig én efficiënt.

We waren alvast vereerd om gastheer te mogen zijn van dit inspirerende event.

We kijken uit naar de volgende editie!

#unizo #businessspeeddating @officentermechelen 



 

OFFICENTER. OFFICE. MEETING. COWORKING.

OFFICE. MEETING. COWORKING. VIRTUAL. Gemeubelde kantoren en flex bureaus huren per dag, week, maand of jaar.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak