UP-TO-DATE Webdesign & Tesla

UP-TO-DATE WebDesign is gespecialiseerd in online communicatie. Het team bestaat uit creatieve webdesigners en digitale experten met jarenlange ervaring in de media-, IT-, en reclamewereld. Ze bouwen websites en webshops op maat die niet alleen mobiel, maar ook Google vriendelijk zijn. Hun paradepaardje? Een smart-site die al uw digitale communicatie tussen website, social media en nieuwsbrieven automatiseert.

Het ervaren team is vaste klant in alle Officenter-vestigingen waar ze gratis workshops geven voor gedreven ondernemers die hun online succes willen boosten. Relevante thema’s zoals sociale media, e-mailmarketing en online content komen uitgebreid aan bod. Elke deelnemer gaat naar huis met nieuwe inzichten en nuttige tips & tricks zodat u nog meer trafiek naar uw website krijgt.

In september gaf UP-TO-DATE WebDesign het startschot van een reeks unieke workshops in samenwerking met Tesla, de marktleider in elektrische auto’s. Wat staat er op het programma? Online scoren met de juiste digitale expertise én een testrit maken in een e-auto van de toekomst. Benieuwd? Schrijf gratis in!

"Wij willen ondernemers begeleiden in hun digitaal groeiproces en dan is Officenter de ideale partner om ons dichter bij onze klanten te brengen. We geven onze trainingen in alle Officenter-vestigingen. Op systematische basis maken we gebruik van grote vergaderruimtes en elke keer opnieuw kunnen we rekenen op een uitstekende service."

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak