Kirsten Derhaeg leidt operaties bij OfficenterChrista Jouck, mede-oprichter en vennoot van het flexibele kantoorconcept Officenter, geeft de operationele leiding van het bedrijf door aan haar assistente Kirsten Derhaeg. Zo kan Christa zich focussen op de verdere groei van het bedrijf.

Kirsten Derhaeg startte haar carrière bij Philips Industrial Activities. Nadien vervulde ze verschillende functies binnen Mobile Vikings, om dan de overstap te maken naar CityLife, de voorganger van Joyn, waar ze Business Operations Manager was. 

Kirsten is vervolgens in mei 2019 in dienst gekomen als mijn assistente, met een duidelijk groeitraject voor ogen. Dat resulteert nu in de functie van operationeel directeur voor de hele Officenter Group. Ze krijgt zo de verantwoordelijkheid over 53 medewerkers, 35.000 m² kantoorgebouwen en 904 bedrijven die verspreid over de diverse vestigingen, kantoorruimte huren bij Officenter. Het DNA van de onderneming is bij Kirsten in goede handen, want zij draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel.

De nieuwe taakverdeling geeft Christa de ruimte om persoonlijk andere projecten aan te pakken. “Zelf ga ik me bezig houden met de groei van het bedrijf”, zegt ze. “Dat start nu al in januari met het creëren van de Officenter Hubs in Genk, Beringen, Sint-Truiden, Pelt en de Officenter Ateliers in Hasselt, Maasmechelen en Tongeren. De extra mogelijkheden voor flexibele huisvesting zijn meer dan ooit nodig. Onze nieuwe klanten hebben de aanvankelijke volumedaling van 12% door de uitbraak van de coronacrisis, helemaal gecompenseerd. We zijn dus helemaal klaar om te volgende stappen te zetten en ons aanbod via diverse formules in diverse regio’s uit te breiden.”

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak