Netropolix, IT-Services en Seminaries

Netropolix is een IT-bedrijf dat sinds 1999 zijn klanten ontzorgt op vlak van software en infrastructuur. Hun missie? IT beheren op de achtergrond. Voor hun klantenbestand dat bestaat uit KMO's en grote bedrijven mag IT absoluut geen storende factor zijn. Met een gespecialiseerd team van netwerkspecialisten, system engineers, developers en supportmedewerkers weet Netropolix iedere klant efficiënt te helpen.

Netropolix opereert vanuit 3 locaties: het Officenter in Geel en Turnhout en hun vestiging in Grobbendonk. Wist u trouwens dat het Officenter één van hun grote klanten is? Netropolix is al jaar en dag mee verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van Officenter. Met de nieuwe opening van Officenter Eindhoven in zicht, wordt er achter de schermen alvast stevig doorgewerkt. Voor 2018 heeft Netropolix nog grote plannen. Dit jaar willen ze van 50 naar 70 werknemers groeien en hiervoor zijn ze volop op zoek naar IT-krachten om hun teams te versterken.

Verder geven ze maandelijkse seminaries rond een hot IT-topic. De eerstvolgende sessie rond 'paswoorden: tips & tricks' gaat door voor alle geïnteresseerden op 20 februari in Officenter Geel. Inscrrijven kan via de website van Netropolix.

"Officenter was een logische én praktische keuze. De locatie enerzijds, maar de faciliteiten en services anderzijds, maakt van Officenter een ideale werkplaats. Ons sales team kan perfect mensen ontvangen en meetings inplannen. Ook voor onze maandelijkse seminaries zijn de grote meeting rooms met catering een echte plus!"

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak