StopTimeshare, een Start-up met een Missie!Sinds 2014 zet StopTimeshare alles op alles om de consumenten te verlossen van hun timeshare contract. Bij dit type contract kopen consumenten het recht om enkele weken per jaar gebruik te maken van een vakantieaccommodatie. Deze contracten kosten mensen handenvol geld en brengen vandaag zo goed als niets op.

StopTimeshare springt in de bres voor de consument en helpt hen dit contract te ontbinden. Robert De Vos, voormalig financieel manager en Ewald Ter Harmsel, ex-makelaar in Spanje, zetten hun expertise in om uw geld terug te vorderen. Ze maken gebruik van diverse internationale advocaten en bereiden uw rechtszaak voor. Meer zelfs, u krijgt van hen de schriftelijke garantie dat uw contract wordt stopgezet.

Robert en Ewald hebben reeds een kantoor in Amersfoort en sinds december 2017 werken ze nu ook vanuit het Officenter A12. Hun ambitie? De Nederlandstalige en Duitstalige markt beter informeren en adviseren bij de stopzetting van hun contract. Ze hopen hun kantoren verder te kunnen uitbreiden in deze regio én ook in Spanje, want daar worden – samen met Portugal – de meeste timeshare contracten afgesloten.

“Onze keuze voor het Officenter was snel gemaakt. Een instapklaar kantoor dat er goed uitziet en alles voorhanden heeft, zonder de kosten van een eigen kantoor. Klinkt goed! Voorlopig maken we enkel gebruik van de vestiging in A12, maar de uitbreidingsplannen naar Eindhoven en andere steden zijn alvast interessant!”

BEDRIJFSINFO

http://www.stoptimeshare.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak