Zentrada.network, het Grootste Online Inkoopplatform voor Retailers in Europa

Zentrada is een Europees B2B inkoopplatform voor consumentengoederen, van licentie-artikelen, woonaccessoires, drogisterij producten tot fashion, seizoensgebonden producten en zoveel meer. Ze verhandelen binnen hun netwerk meer dan 400.000 artikelen tegen groothandelsprijzen.

Zentrada biedt een uitgebreid assortiment in non-food en consumentengoederen aan op hun online platform van meer dan 500 Europese fabrikanten, importeurs en groothandelaren.

Het hoofdkantoor is gelegen in Duitsland en verder zijn ze aanwezig in 6 andere landen. Eén van hun regionale kantoren is sinds oktober 2017 gevestigd in Officenter Maastricht. Het kantoor van Zentrada.nl wordt bemand door 3 Zentrada medewerkers die voornamelijk de werking voor Nederland en België in goede banen leiden. De vierde en administratieve kracht van zentrada.nl werkt vanuit de Randstad.

“We waren actief op zoek naar een kantoorruimte waar meerdere bedrijven samenzitten en werken. Per toeval kwamen we terecht bij het Officenter en de ontspannen werksfeer en uitstraling van het gebouw spraken ons meteen aan. Een warm onthaal bij de receptie, een lekker broodje tijdens de lunch of even borrelen na het werk… Wij waarderen het enorm!”

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak