Officenter Leuven breidt verder uit

Het toenemende succes van Officenter Leuven was al te merken aan de 100% bezetting, de overvolle vergaderzalen en de lange wachtlijsten. Daarom werd beslist om op de bestaande site een extra vleugel bij te bouwen in combinatie met een make-over van de bestaande onthaalruimte en bistro.

Het aantal kantoren én parkeerplaatsen verdubbelt. De nieuwe vleugel zal hoofdzakelijk bestaan uit extra kantoren waardoor Officenter Leuven stijgt van 90 naar 200 werkplaatsen. Op die manier hopen we de Leuvense ondernemers nog beter van dienst te zijn en vooral de bestaande klanten de broodnodige uitbreiding te kunnen geven. Het ontwerpplan wordt op dit moment gefinaliseerd en na de goedkeuring van de nodige vergunningen gaat het bouwproject van start in het najaar van 2018. We moeten nog even geduld uitoefenen voor we de eerste concrete plannen en 3D ontwerpen te zien krijgen, maar het wachten zal zeker lonen.

Wordt vervolgd...

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak