Dynamo Retail, Voor de Zelfstandige Fietsspeciaalzaken

Dynamo Retail Group is een Retail organisatie in de fietsenbranche. Ze verzorgen een uitgebreid dienstenpakket voor zelfstandige fietsenwinkels. Dit dienstenpakket bestaat hoofdzakelijk uit een centraal betalingssysteem en centrale conditie afspraken met contractleveranciers. Daarnaast biedt men ook winkel- en werkplaatsinrichting, juridisch advies, personeelsadvies en zoveel meer.

Met de formules Bike Totaal, Profile de ‘Fietsspecialist’, Fietswereld en de inkoopcombinatie Dynamo Retail Service vertegenwoordigen ze ruim 800 winkels in Nederland, Duitsland en België. België telt ondertussen 114 aangesloten leden. De hoofdzetel is gevestigd in Amersfoort en het 3-koppig Belgisch team (Yvan, Geert en Sarah) heeft gekozen voor Officenter Turnhout.

Ieder jaar is Bike Totaal sponsor van het evenement ‘Alpe d’HuZes’. Tijdens deze actie beklimmen honderden deelnemers de legendarische Alpe d’Huez en wordt er geld ingezameld voor de strijd tegen kanker. Bike Totaal is verantwoordelijk voor de fietsherstellingen en jaarlijks fietsen verschillende werknemers mee. Ook Yvan Van Bogaert, commercieel manager van het kantoor in Turnhout zal op 7 juni 2018 voor het goede doel fietsen. Succes!

“Na een eerdere fusie werd er voor Amersfoort gekozen als hoofdvestiging. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een locatie in België. De onthaalmedewerkers van het Officenter hebben ons vriendelijk ontvangen. De sfeer zat meteen goed! De ligging, vlakbij Nederland, is voor ons ideaal. Zo kunnen we gemakkelijk met leveranciers en collega’s afspreken. Wij kijken alvast uit naar de vestiging in Eindhoven!”

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak