Officenter gaat voor Social Media met een Smart Blog van UP-TO-DATE WebDesign


In overleg met UP-TO-DATE WebDesign en na heel wat zoekwerk, staat de nieuwe Smart-Blog van Officenter Hasselt nu online. Zo gaat Officenter volop gebruik maken van de talloze nieuwe mogelijkheden die het internet anno 2018 te bieden heeft: YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, E-mailing, Google News, Gmail, Google Analytics, Blogger, ...
Officenter

De Smart-Blog is volledig doorzoekbaar en kan bezocht worden met smartphones, tablets en alle hedendaagse en toekomstige toestellen zoals Smartwatches en digitale brillen.

Wij wensen u een aangename kennismaking met Officenter en wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwe plannen. Vergeet u niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe aankondigingen, events en vacatures.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak