2Grips (Turnhout) voegt e-learning toe


Paul Huysmans

Grote en kleine klanten
Proximus is klant bij 2Grips, zo ook Belgocontrol, Sibelco, AG Insurance, naast een heel aantal kleine bedrijven. Het bedrijf in zijn huidige vorm werd opgericht in 2015 door managing partners Danny Van Vosselen en Joost van Iersel, die al jarenlang actief zijn in service management. Het richt zich naar klanten in heel de Benelux, maar ruim 80% situeert zich momenteel in België. Het team bestaat vandaag uit 17 mensen. Het hoofdkantoor is ondergebracht in Officenter Turnhout. 2 maanden geleden ging een extra kantoor open in Eindhoven.
“Wij bieden ook opleidingen aan, enerzijds rond de implementatie van nieuwigheden bij onze klanten. Maar anderzijds ook rond topics binnen service management”, legt Danny Van Vosselen uit. “Daarvoor werkten we een compleet e-learning platform uit. Geïnteresseerden kunnen die volgen nadat ze van ons een inlog krijgen. Aan sommige opleidingen is een certificaat verbonden en dat kunnen ze behalen na het afleggen van een examen.”

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak