MIDES Investeert in Uitbreiding en neemt Alliacta overIngenieursbureau MIDES kiest vastberaden voor een schaalvergroting en fuseert met sectorgenoot Alliacta. Deze strategische overname versnelt de ambitie om een belangrijke internationale speler te worden op het vlak van CAD engineering, project support & management en 3D scanning & plant layout.

Vanuit diverse kantoren in België en Nederland kunnen maar liefst 220 gespecialiseerde engineers flexibel ingezet worden om de visie van industriële bedrijven, overheden en intercommunales technisch uit te werken. MIDES werkt met een focus op innovatie, kwaliteit en maatwerk en onderscheidt zich in de markt door een persoonlijke aanpak.

MIDES wil de nieuwste tendensen niet alleen kennen, maar ook voorblijven. Sinds de start in 1995 hebben ze hierdoor een mooi portfolio opgebouwd met trouwe klanten uit de meest dynamische sectoren zoals Volvo, Arcelor Mittal, DSM, Daikin, Smurfit Kappa, Neways en Sabca.

“Al meer dan 5 jaar zijn wij een meer dan tevreden klant van Officenter. Onze uitvalsbasis is de vestiging in Geel, maar u vindt ons geregeld terug op de andere locaties. Wij zijn helemaal overtuigd van het Plug & Play principe en kijken alvast uit naar de opening in Eindhoven.”

BEDRIJFSINFO

http://www.mides.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak