Slimme SAP-Oplossingen Op MaatAmista  is een hippe  SAP-partner van  kmo’s en multinationals  in diverse sectoren. Een team  van 60 enthousiaste  consultants en developers  analyseert, activeert, bouwt,  test en onderhoudt sinds 2014 SAP-software  op maat van uw bedrijf.

Amista streeft ernaar  om waarde te creëren voor elke klant door innovatieve oplossingen aan te leveren die inspelen op bedrijfsnoden.  Door technische expertise te combineren met sterke kennis van  bedrijfsprocessen begeleidt Amista klanten doorheen het volledige  transformatieproces.

Het klantenportfolio van Amista is gevuld met grote  namen zoals Infrabel, NMBS, Danone, Alcopa, Terumo en een tiental ziekenhuizen  verspreid over heel België. Met een gezonde ambitie willen ze verder  groeien om  hun positie als  innovators te versterken.

“Een  maand  geleden  verhuisden  we naar Officenter  A12 en we werden met  een brede glimlach ontvangen.  Wij kunnen ons  productief richten  op onze kernactiviteiten  en Officenter doet al de  rest. Schitterend! Onze consultants  zijn meestal aan het werk bij de klant.  We hebben ons eigen kantoor in Aartselaar met  tien vaste werkplekken en maken ook dagelijks  gebruik van de satellietkantoren in andere vestigingen.”

BEDRIJFSINFO

http://www.amista.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak