Lunch & learn 13-09 om 12:00 | Zelf events & vacatures delen via onze Smart-Blog


Als Officenter-klant beschikt u niet alleen over onze moderne ruimtes en faciliteiten, maar ook over ons netwerk om uw boodschap aan te verspreiden.

Dankzij de Smart-Blog van Officenter Turnhout kan u op een eenvoudige manier uw events en vacatures delen met onze Officenter-community in Turnhout of via één van onze andere vestigingen. Uw boodschap wordt zo via onze Smart-Blog automatisch verspreidt via ons e-mailbestand & het wordt automatisch gepost op al onze social media.

In samenwerking met Emiel Jans van UP-TO-DATE WebDesign organiseren we na de zomer een lunch & learn in elk Officenter om u te leren hoe u zelf op een eenvoudige manier een event of een vacature kan delen via ons netwerk.Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak