Callexcell opent satellietkantoor in MaastrichtBegin september is Callexcell neergestreken in Officenter Maastricht met een duidelijke ambitie om de Nederlandse markt te verkennen en hun business verder te internationaliseren. De hoofdzetel van Callexcell is gevestigd in het stadioncomplex Stayen in Sint-Truiden, maar door een spectaculaire groei van 1 naar 750 medewerkers in 9 jaar tijd werd er recent een 2de vestiging gekocht in Luik en nu een 3de geopend in Officenter Maastricht.  

Met hun baseline ‘Not Another Contact Center’ maakt Callexcell het verschil in de markt door zich als een kwalitatieve en volwaardige businesspartner op te stellen voor bedrijven in het managen, opvolgen, beheren en optimaliseren van klantencontacten zowel B2B als B2C.  

Grote namen zoals Telenet, Nespresso, Lampiris en Proximus doen al jaren een beroep op Callexcell, maar ook KMO’s schakelen hun hulp in om te ondersteunen in customer care en salesprocessen. Hiervoor worden verschillende kanalen ingezet zoals de traditionele klantenopvolging via telefoon en e-mail, maar het community management gebeurt ook steeds vaker via social media en innovatieve communicatietools zoals chatbots. 

Opvallend is het DNA van Callexcell dat uitgesproken leeft onder de medewerkers met kernwaarden zoals kwaliteit, mentaliteit, passie, teamspirit, coaching, opleiding en doorgroeimogelijkheden op lange termijn. Een bijzonder positieve en inspirerende werksfeer die doorgetrokken zal worden naar de 2 nieuwe sites. 

 “Officenter Maastricht was de meest flexibele oplossing voor ons eerste buitenlands avontuur. Wij kunnen meer voeling krijgen met de Nederlandse markt én blijven toch in de nabijheid van onze hoofdzetel in Sint-Truiden. Ons 12-koppig team in Maastricht is intussen up-and-running en de eerste reacties zijn alvast enorm positief!” 

BEDRIJFSINFO

http://www.callexcell.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak