Een Creatief Familiebedrijf in Officenter A12AH architectuur is een jong architectenbureau met ervaring en gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten en renovatiedossiers voor particulieren, projectontwikkelaars en openbare besturen.

Uniek is dat zaakvoerder Han Avonts het bedrijf sinds 2014 samen met zijn ouders en broer runt. Het gezin werkt niet naast elkaar, maar met elkaar waardoor ze als team middelgrote projecten realiseren in Vlaanderen en Brussel. Hiervoor kunnen ze ook vertrouwen op de expertise van een aantal freelance medewerkers die ijveren voor dezelfde kwaliteitsnormen.

De centrale focus ligt op architectuurprojecten en stedenbouwkundige ontwikkelingen in de residentiële sector, maar ook tegen andere opdrachten of uitdagingen zegt het team geen neen. Klantentevredenheid staat voorop en daarom adviseert, ontwerpt en plant AH architectuur alles op maat van de klant.

“De ligging van Officenter 12 is fantastisch. Vlot bereikbaar voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten. Bovendien houden we van de professionele uitstraling van Officenter, van de leuke babbels met ondernemers en natuurlijk van onze receptiedames. We willen hen hier graag in de bloemetjes zetten en bedanken!”

BEDRIJFSINFO

http://www.ah-ar.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak