Officenter Turnhout: Nieuwe parking - extra fietsenstallingen - picknickzone - elektrische laadpalen

Goede namiddag allemaal,

Hieronder een overzicht van de werken die nu plaatsvinden aan Officenter Turnhout.  Zoals jullie op het plan zien, worden er elektrische laadpalen geplaatst, komen er 2 extra fietsenstallingen en een mooie picknick zone vooraan.

In september wordt er verder gewerkt aan de grote parking en de riolering. Vanaf oktober tot november werken ze aan de afbraak van de achterste parking en de riolering. In december begint men aan de afbraak en aanleg van de inrit alsook de aanleg van de klinkers rond het gebouw.

Wij danken jullie voor jullie begrip, bij eventuele hinder  maar zoals jullie zien wordt de nieuwe aanleg SUPER!Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak