Pyrox. Ovens en nabrandkamers op maatPyrox blinkt sinds 2012 uit in thermische reiniging van industriële producten. Het bedrijf uit Turnhout ontwikkelt en bouwt reinigingsovens met een laag zuurstofgehalte. Drogen van verf, uitharden van lakken, harsen voor elektromotoren of voorverwarmen van materialen? Pyrox staat klaar voor diverse industrieën, van meubel en auto tot kunststof en poedercoat.

Zaakvoerder Patrick Van Noten heeft bijna 25 jaar ervaring op de teller. Samen met een projectmanager, designer en administratief talent verovert hij in sneltempo de internationale productiemarkt.

De surplus van Pyrox? Die ligt ongetwijfeld in een professionele, maar persoonlijke service. Maatwerk is een evidentie. Bovendien hebben ze voor de productie van ovens sterk geïnvesteerd in waardevolle partnerships met staal- en isolatiebedrijven uit de regio.

“Waarom wij kiezen voor Officenter? Een ideale ligging, alle praktische troeven en de flexibele service zijn voor ons een ideale combinatie om efficiënt te kunnen werken.”

BEDRIJFSINFO

http://www.pyroxovens.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak