And the winner is... de Officenter klant!


Beste collega’s,

Met trots mogen wij u melden dat wij van onze sectorfederatie de award van ‘Best Mobility Service Solution’ in ontvangst mochten nemen.
Dit omwille van onze gratis fietsen, gratis elektrische laadpalen, het elektrisch autodelen en natuurlijk dankzij jullie stemmen. Daarom willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie stem met een cadeautje.

Om het elektrisch autodelen te ontdekken en om van het elektrisch rijden te proeven biedt Officenter aan alle klanten 2 uur gratis rijden aan!

Bedrijfsleiders

Ben je bedrijfsleider? Dan begeleidt Vitae Mobility je met het gratis opzetten van je account bij Zen Car en 2hr gratis rijden.

Medewerkers

Maar ook als medewerker van een bedrijf kan je je inschrijven op het Zen Car autodeelplatform en ontvang je 2hr gratis rijden.

Waar is elektrisch autodelen mogelijk? 

Elektrisch autodelen bij Officenter kan vandaag reeds in Hasselt, Vilvoorde (Brussel) en Leuven. Vanaf eind oktober in Geel en eind dit jaar in Turnhout en Aartselaar.

Heb je interesse? Contacteer Kristien of Gunter van Vitae Mobility per email info@vitaemobilty.eu of telefonisch 0473 94 98 27, zij helpen je graag verder.

Veel rijplezier gewenst!

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak