Mogen wij rekenen op uw stem, aub?
Met enige fierheid delen wij jullie mee dat Officenter genomineerd is voor de ‘Mobility’-award van onze sector-organisatie. Naast onze gratis fietsen en gratis elektrische laadpalen, zullen we samen met Zencar 2 electrische deelwagens ter beschikking stellen aan elke Officenter-vestiging.
Meer informatie hierover vinden jullie in ons magazine van juni 2018.

Wij hebben uw stem nodig

Echter, om hier laureaat te worden, hebben we uw stem nodig. Stemmen kan via 
https://www.belgianworkspaceassociation.be/bwa-congress-2018-vote-center/

Let erop, je kunt per keer maar op één categorie stemmen, daarom vragen we jullie om in jouw eerste stemming enkel ‘Officenter’ in de eerste categorie aan te duiden.  Met jullie steun hopen wij als laureaat te worden gehuldigd. 

De conferentie zal doorgaan donderdag 11 oktober vanaf 13 uur. Wij nodigen jullie graag uit om erbij te zijn. Meer informatie over deze namiddag vind je hier: 
https://www.belgianworkspaceassociation.be/bwa-congress-2018/

Tijdens deze conferentie zal Koen zijn jaarlijkse analyse van de evoluties in onze markt toelichten.

Inschrijven

Gelieve door te geven aan de receptie indien jullie aanwezig willen zijn, dan kunnen wij jullie inschrijven onder de naam van Officenter.

Wij mogen een 8-tal deelnemers uitnodigen. Aarzel niet om via deze mail, telefonisch of aan onze infobalie naar meer informatie te vragen. 

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak