Schakel Vlaanderen bvba ontvangt “Referentiebewijs INCLUSIEVE ONDERNEMING 2018”Schakel Vlaanderen bvba mag zich met trots een "INCLUSIEVE ONDERNEMING" noemen!

Schakel Vlaanderen bvba heeft zich ingezet door arbeidsinschakeling van kansengroepen. Dat gebeurde onder andere via een stageformule BIO voor jongeren, werkplekleren en job- of taalcoaching en ontving daarvoor als blijk van waardering, want dit vraagt van hen een investering in tijd en moeite, het "Referentiebewijs INCLUSIEVE ONDERNEMING" van Werkplekarchitect Stebo vzw.

Het referentiebewijs legt ook de link met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of  Sustainable Development Goals: de 17 doelstellingen opgesteld door de Verenigde Naties voor een duurzame ontwikkeling van de wereld. Als inclusieve onderneming legt Schakel Vlaanderen bvba hieraan hun steentje bij.


Wilt u zich als onderneming hiervoor ook graag inzetten en "INCLUSIEVE ONDERNEMING" worden? Schakel Vlaanderen bvba deelt graag haar ervaring bij een kop koffie!
Contact 089/44 91 22 – dana.rizzuti@schakelbvba.com

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak