Vacature medewerker Communicatie & Fondsenwerving Alzheimer Liga Vlaanderen vzw

Alzheimer Liga Vlaanderen is een belangrijk en betrouwbaar aanspreekpunt voor personen met alle vormen met dementie, jongdementie, mantelzorgers, familieleden en -groepen. Daar maken wij geen geheim van. Via creatieve ideeën en initiatieven, waardevolle vormingen, inlevende en ondersteunende lotgenotencontacten, medewerking aan verhelderende onderzoeken, informatieve dienstverlening en tal van andere initiatieven, reiken wij bouwstenen aan voor een dementievriendelijke samenleving waarin mensen met dementie worden geïncludeerd en kunnen rekenen op warme aandacht en kwaliteitsvolle zorg. De Liga is hun pleitbezorger bij partnerorganisaties, overheden, onderzoekscentra, donateurs en sponsors en nodigt alle mensen permanent uit om “samen dementie draagbaar” te maken. De man of vrouw met dementie op een waardige en kwaliteitsvolle manier in het eigen leven laten staan: daar doet de Alzheimer Liga Vlaanderen het voor!

Om deze idealen nog veel beter dan tot nu toe te realiseren zoekt Alzheimer Liga Vlaanderen een

Stafmedewerker Communicatie & Fondsenwerving

voor een voltijdse functie van onbepaalde duur.

Omdat Alzheimer Liga Vlaanderen graag wil dat iedereen weet hoe de Liga haar opdracht waarmaakt, zoekt zij voor haar afdeling Communicatie een creatieve duizendpoot, maar dan wel één met alle benen op de grond. Een slimme maar ook warme persoonlijkheid die bruist van frisse ideeën en die het gewoon leuk vindt om anderen blij te maken met een mooie tekst of uitgekiende vormgeving. Iemand die handig is én uit de voeten kan met grafische CC-programma’s als InDesign, Illustrator en Photoshop, die helpt om de content op de (nieuwe) website up-to-date te houden. Die vlot en treffend een pakkende slogan, publicatie of een mooi verhaal uit de mouw schudt, maar net zo vastberaden de eigen waarden, missie, visie en huisstijl bewaakt. Een man of vrouw die altijd en overal de juiste toon vindt: in ontmoetingen met kleine of grote(-re) groepen, maar ook in individuele contacten met naasten van personen met dementie en jongdementie, met overheden, met mensen die nadenken over een zinvolle bestemming voor hun erfenis en met notarissen die deze wensen in een sluitend en juridisch waterdicht testament vertalen, met ...

Kijk op www.alzheimerliga.be voor de hele functiebeschrijving.

Wat denk je, is dit te veel gevraagd? Of zeg je juist: kom maar op!

Wat biedt Alzheimer Liga Vlaanderen?

Alzheimer Liga Vlaanderen biedt ondersteuning, inzicht en informatie. Dat is mensenwerk. En mensen maken bij de Alzheimer Liga het verschil. Dat wil niet zeggen dat alles er soft is. Wel integendeel. Bij Alzheimer Liga Vlaanderen werken leuke en gedreven professionals en vrijwilligers. In een prettige werksfeer, met een keurig salaris, en bijpassende correcte arbeidsvoorwaarden. Allemaal prima geregeld, zodat je daar geen zorgen over hebt. Er wordt hard gewerkt.

Als je wil solliciteren, doe dat dan vóór 1 oktober. Stuur een persoonlijke brief met CV en motivatie en voeg daarbij twee aparte bijlagen, van telkens maximaal 1 A4. In de eerste bijlage geef je aan welke affiniteit je hebt met mensen met dementie en hun familie. In bijlage II beschrijf je op welke ervaring in je professionele leven je het meest trots bent en waarom. Mail alles naar hilde.lamers@alzheimerliga.be. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.Heb je vragen of behoefte aan extra informatie? Schroom niet en contacteer mevr. Hilde Lamers, directeur. Mobiel gaat het snelst: +32 (0) 479 21 59 97.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak