Workshop Service Design: u komt toch ook?JOIN US FOR AN EYE-OPENING AFTERNOON OF SERVICE DESIGN

In november bieden we iets uitzonderlijk aan in onze Officenters! We geven onze klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop omtrent ‘Service Design’. Het is veruit de belangrijkste business development discipline waar je nog nooit van gehoord hebt.

Service design

Service design is een proces dat design thinking toepast op zakelijke uitdagingen. Met een focus op de eindgebruiker van het product of de service, stelt Service Design je in staat om gebruikersproblemen en inzichten te ontdekken die niet zichtbaar zijn vanuit het oogpunt van het bedrijf. Tijdens deze interactieve namiddag krijg je de opportuniteit om aan de slag te gaan met customer journey mapping. Dit is een holistische tool om inzicht te krijgen in ‘de reis’ van jouw klant. De ‘Customer Journey’, de reis van behoefte naar tevredenheid. Waar ligt de focus voor jouw bedrijf om actie te ondernemen? Kom het ontdekken tijdens deze workshop.

Onze experts komen uit Estland. Een land dat nog te weinig bekend is om zijn ondernemerschap, visie en baanbrekende ideeën.

De professionals zullen 3 dagen aansluitend onze Officenters bezoeken. Samen met andere business leaders nemen ze je mee in de wereld van Service Design. Ze vertellen je waarom dit in het customer first tijdperk top of mind moet zijn. De workshop is zeer waardevol voor CEO’s van middelgrote tot grote bedrijven die willen inzetten op een excellente customer experience.

Oprichter J. Margus Klaar, Brand Manual Estland en Zweden staat jullie graag te woord in november.

J. Margus Klaar is een Zwitsers-Zweeds-Canadees-Estisch die momenteel in Stockholm, Zweden woont. Hij is één van de oprichters van Brand Manual en heeft meer dan 25 jaar ervaring in strategische marketing, ontwerp en communicatie. Hij is verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van serviceontwerpprocessen en -hulpmiddelen die Brand Manual toepast op klantprojecten en is een veelgevraagde spreker op zakelijke en service-ontwerpconferenties.

Hij publiceerde tal van artikelen over service design en branding en is de auteur van "How to have your cake and eat it too – an introduction to service design." Hij is de katalysator achter de wereldwijde Service Design Award van Service Design Network, gastdocent bij verschillende marketing- en businessscholen en een ontwerpmentor op de European Innovation Academy.

Tickets zijn verkrijgbaar via pascale@thebrandmanual.com: prijs 249 euro.

Pascale Lequesne coördineert projecten van Brand Manual in België en Nederland. Ze is ook organisator van alle Belgische events van Brand Manual. Officenter is trots deze pionier te mogen ontvangen.

Data:
  • Dinsdag 6 november 14.30 u – 20 u : Officenter Brussel (Vilvoorde)
  • Woensdag 7 november 14.30 u – 20 u : Officenter Maastricht
  • Donderdag 8 november 14.30 u – 20 u : Officenter Geel

Plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij!

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak