Laatste kans op een gratis etentje!


Activeer de Officenter link op jouw website en krijg een etentje cadeau. 

Om de website van Officenter te boosten en onze online aanwezigheid op het wereldwijde web te vergroten, hebben we de hulp nodig van alle Officenter klanten. 

Plaats op jouw website (bij voorkeur op de contactpagina) een link naar www.officenter.eu en krijg een gratis etentje cadeau.

Hoe doe je dit? 

  1. Ga naar de contactpagina van jouw website
  2. Voeg bij het adres de volgende vermelding toe: (naam van jouw bedrijf) is gevestigd in bedrijvencentrum Officenter (Leuven, Hasselt, A12...)
  3. Selecteer “Officenter (Leuven, Hasselt, A12...)” en insert de hyperlink naar https://www.officenter.eu/nl. Heb je geen toegang tot de backend van jouw website? Stuur dan dit stappenplan naar jouw webbouwer met de vraag om de link toe te voegen.

Heb jij de link naar onze website geactiveerd?

Stuur voor 10 december een screenshot naar info@officenter.eu en ontvang een bon voor een lekker etentje. In het volgende magazine publiceren we een lijst van alle bedrijven die de link geactiveerd hebben, dus zeker doen!

JAYJAYS in Leuven geeft het goede voorbeeld 

Online marketingbureau én tevreden klant JAYJAYS in Officenter Leuven deed alvast een eerste aanzet op de contactpagina van hun website. Wij hopen dat al onze Officenter klanten hun voorbeeld snel volgen, want elk bedrijf dat onze link activeert, krijgt een lekker etentje cadeau.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak