Officenter Leuven breidt uit!

We hebben fantastisch nieuws : onze vergunning voor de uitbreiding van Officenter Leuven is binnen!
Zoals u al in ons magazine heeft kunnen lezen, gaan we Officenter Leuven verdubbelen in oppervlakte. Het gebouw zal ik totaal 4000m² worden.

Wat betekent de uitbreiding voor onze klanten?

Voor u als klant betekent dit een grotere lounge, meer flexkantoren, een vernieuwde bistro, grotere coworking, nieuwe lift, nieuw sanitair en douches, meer vergaderzalen, meer parking en meer beschikbare kantoren. We starten nu meteen met de werken en we voorzien de ingebruikname eind april 2019. 

Hieronder vindt u het plan:Denkt u aan uitbreidingsplannen voor uw bedrijf? We willen u als klant graag als eerste de mogelijkheid geven om extra ruimte in gebruik te nemen of eventueel intern te verhuizen. Maak dan snel vrijblijvend een afspraak aan de balie met Christa Jouck. Dit kan op dinsdag 11/12 of woensdag 12/12. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak