Vul onze tevredenheidsenquête in en win!Het hele Officenter Team heeft weer getracht om hun uiterste best te doen om u van dienst te zijn en nu zouden we het heel erg op prijs stellen om uw mening hierover te kennen.

Het is weer tijd voor de klantentevredenheidsenquête. Ook dit jaar willen wij u belonen voor uw deelname aan deze enquête. Houdt het nummertje dat aan de enquête gehecht is goed bij.
Uit al de ingeleverde formulieren halen we er eentje uit en die persoon wint:
Een waardebon van 500 euro om te besteden bij Reizen De Toerist.
U kan deze enquête anoniem deponeren in de gesloten box aan de receptie maar u mag ook gerust uw naam vermelden want uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Deze box blijft staan tot 4 januari 2019. 

Ik wil u allen alvast hartelijk danken voor de fijne samenwerking en uw vertrouwen in Officenter.

Wij wensen u alvast heel fijne feestdagen toe en hoop u heel talrijk te mogen verwelkomen op onze nieuwjaarsreceptie op vrijdag 1 februari 2019 om 17.00u.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak