Uitnodiging Google lunchseminar 2019: Meer en sneller klanten vinden online - Nuttige tips & tricksKlanten bereiken online is een actueel thema waar veel ondernemers graag in vooruit willen. Alleen lijkt dat vaak een kostelijk, technisch en tijdrovend verhaal. Bovendien verandert het online landschap zo snel dat het steeds moeilijker wordt om in te zetten op de juiste dingen die hun waarde nog lang zullen opbrengen. Met de komst van nieuwe technologieën zoals augmented en virtual reality staat de volgende uitdaging alweer om de hoek. Hoe moet je hier als ondernemer mee omgaan?

Tijdens deze lunchseminars maakt u kennis met de belangrijkste Google diensten en social media kanalen die u zullen helpen om voor lange tijd een breed publiek te bereiken met uw boodschap. We tonen wat de toekomst van het internet voor u in petto heeft en hoe u nu in kan zetten op de juiste tools en apps om klaar te zijn voor die toekomst. Tot slot tonen we hoe u met een Smart-Site of een Smart-Blog al deze diensten en social media automatisch en eenvoudig aan het werk kan zetten voor u.


De topics van dit seminar: Google diensten, uw bedrijf online, uw concurrentie online, uw publiek online, de belangrijkste social media, de handigste apps, augmented & virtual reality en virtual assistants. 
Bent u toe aan een nieuwe website of zoekt u een manier om met uw bestaande website of webshop eenvoudig en betaalbaar een groot publiek online te bereiken? Dan zal u deze sessie ongetwijfeld interessant vinden. We mikken op een gevarieerde en interactieve groep, dus de plaatsen zijn beperkt!


Deze datums zijn beschikbaar:

  • Donderdag 17/01 - Maastricht - Gelissendomein 8-10 
  • Donderdag 24/01 - Hasselt - H. van Veldekesingel 
  • Donderdag 31/01 - Turnhout - Rubensstraat 104 
  • Dinsdag 05/02 - Leuven - Grauwmeer 1
  • Donderdag 07/02 - Geel - Kleinhoefstraat 5
  • Dinsdag 12/02 - Aartselaar - Antwerpsesteenweg 124
  • Donderdag 14/02 - Vilvoorde - Luchthavenlaan 27

Lees hier de Google-reviews die we in het verleden kregen over onze seminars, dienstverlening en strategie. Klik op de afbeelding om ze allemaal te lezen:
Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze hulp een groot publiek weten te bereiken:
>> INSCHRIJVEN SEMINARIE<<

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak