Advocatenkantoor met heldere taal



Eerlijk en helder advies op maat van de ondernemer. Dat was het uitgangspunt van ervaren zakenadvocaat Philippe Van den Broecke bij de oprichting van het Antwerpse advocatenkantoor Agio Law in 2014. Intussen begeleidt, verdedigt, bemiddelt en ondersteunt het kantoor – bestaande uit een team van 35 gepassioneerde advocaten en medewerkers – lokale ondernemers uit allerlei sectoren. Met vijf gemoedelijke kantoren en een helder taalgebruik verkleint Agio de traditionele afstand tussen advocaat en client aanzienlijk.

Vanuit haar nieuwe vestiging in Officenter Hasselt bedient Agio sinds 2019 nu ook Limburg. Gedreven advocaten Jonathan Himpe (die onlangs Agio vervoegde) en Caroline Sneyers (die overkomt van de Antwerpse vestiging) zullen in Officenter Hasselt zowel ervaren ondernemers als start- en scale-ups ontvangen en adviseren bij al hun juridische en vennootschapsrechtelijke aangelegenheden. Een derde stoel zal vermoedelijk snel ingenomen worden in de nieuwe Limburgse advocatenvestiging.

Agio heeft een sterke reputatie op het vlak van ondernemingsrecht, arbeids- en sociale zekerheidsrecht en administratief recht. Met de komst van Jonathan Himpe wil het kantoor haar expertisedomeinen uitbreiden met sportrecht en fiscaal recht. Niet onlogisch want sport en ondernemerschap gaan hand in hand. Het gevolg? Een steeds groter wordende vraag naar juridische experts die van beide werelden thuis zijn om sporters en ondernemers bij hun projecten te ondersteunen.

“Wij huren een kantoorruimte bij Officenter Hasselt omdat de vibe die er hangt voor 100% matcht met het DNA van Agio. Er wordt hard gewerkt, maar ook geleefd. De sfeer is er gezellig en vertrouwd. Gemaakte afspraken worden nageleefd en wanneer we zaakvoerster Christa willen spreken, is dat geen enkel probleem. Heerlijk! Wie weet nemen we in de toekomst ook onze intrek in het nieuwe Officenter in Aalst.”

BEDRIJFSINFO

http://www.agiolaw.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak