Kom op zaterdag 16 maart naar het Full House Business Event in Leuven!


U zag het misschien al in ons nieuw magazine: Officenter nodigt u en uw vrienden op zaterdag 16 maart uit voor het Full House Business Event in de Sportoase Arena in Leuven.

Kom op zaterdag 16 maart naar hét netwerkmoment van het jaar! Kruis alvast 16 maart aan in uw agenda, want dan organiseren wij voor de tweede keer een Full House Business Event. Het doel? De Sportoase vullen met zo'n 3000 ondernemers uit de ruime regio rond Leuven.

U krijgt de kans om contacten te leggen én te genieten van een stevig avondje basketbal. Topcombinatie! Wilt u graag kennismaken met andere ondernemers uit de streek, terwijl de Leuven Bears de strijd aangaan met Filou Oostende? Reserveer dan uw plaatsen!


Reserveer nu uw plaatsen via info@webhero.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak