Plan B: persoonlijke jobbegeleidingHet Nederlandse Plan B Limburg staat sinds 2003 paraat met individuele loopbaanbegeleiding en re-integratie-advies. Vandaag telt de business van gecertificeerde coaches Margo Hougardy en Monique Smeets drie locaties en zes medewerkers. Dat beide zaakvoerders en de medewerkers ervaringsdeskundigen zijn, onderscheidt hen van de concurrentie. Ze kennen de hoogtes en de laagtes, de valkuilen en de uitdagingen van het zoeken naar een job na ziekte. 

Plan B Limburg werkt in opdracht van bedrijven, gemeenten en het Nederlandse Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV). Of het nu gaat om outplacement van een ontslagen werknemer of een job op maat voor mensen met een beperking, Plan B Limburg start steeds met een intake. Een uitgebreid kennismakingsgesprek bepaalt of er een match is tussen Plan B Limburg en de cliënt. Als er oprechte ambitie is voor een volgende carrièrestap start Plan B Limburg met veel goesting en begrip aan het individuele coachingstraject.

Om vinger aan de pols te houden, komt Plan B Limburg regelmatig samen met concullega’s. Ook volgt het team opleidingen en wisselen ze in-house tips & tricks met elkaar uit. De firma draagt persoonlijke talenten en interesses van cliënten hoog in het vaandel. Ook in 2019 wil het bedrijf van een hyper persoonlijke begeleiding verder hun handelsmerk maken.

“We zitten meer dan drie jaar in Officenter Maastricht en worden altijd even vriendelijk begroet en geholpen. Eigenlijk kunnen we geen minpunten bedenken. Een gezellig restaurant om te lunchen, meeting rooms om te overleggen, … Onze loopbaanbegeleiding en re-integratie richt zich niet op België, maar als er een tweede Officenter in Nederland komt, zijn we zeker kandidaat!”

BEDRIJFSINFO

http://www.planblimburg.nl

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak