Sterke teksten die écht overtuigenBillycom

Uw bedrijfscommunicatie een niveau hoger tillen? Wervende websiteteksten die hoog scoren in Google? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Billycom in Leuven. Petra Meeus richtte het copywritingbureau op in 2016 en nam een vliegende start. Vandaag bestaat het Billy-team uit 5 pittige dames, gespecialiseerd in SEO copywriting. Met een scherpe pen schrijven ze websites, blogs, mailings, vacatures, brochures, bedrijfsmagazines, social media posts en zoveel meer! 

Billycom helpt zelfstandigen en KMO’s om connectie te maken met hun doelgroep. Door geboeid te luisteren naar hun unieke ondernemersverhaal en de juiste vragen te stellen, dompelen de tekstschrijvers zich onder in de leefwereld en de business van hun klanten. Daarna goochelen ze met Google-vriendelijke woorden en schrijven ze authentieke sterke teksten, waarmee potentiële klanten écht overtuigd worden. 

Binnenkort neemt het bruisende team van Billycom haar intrek in een spiksplinternieuw en groter kantoor in de nieuwe vleugel van Officenter Leuven. De ideale plek om het bedrijf en de klantenportefeuille verder te doen groeien. De Billy’s zijn er klaar voor!  

“Het sterkste punt van Officenter? De positieve vibes! Elke ochtend worden we begroet door de vrolijke vlinders van de receptie, die een topservice bieden. Bovendien hebben we al een heleboel interessante bedrijven leren kennen, waarmee we fijn samenwerken. Leuke extra’s, zoals een pakjesdienst, stoelmassages en het paasontbijt, zijn de kers op de taart!” 

BEDRIJFSINFO

http://www.billycom.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak