Dit was de opening van Officenter Aalst

Na maanden van plannen, hard werken en organisatie was het eindelijk zover: het achtste Officenter opende maandag 1 april haar deuren. En dat was geen 1 april-grap.

Hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens de opening van Officenter in Aalst. Daarnaast willen wij iedereen bedanken die dit mede mogelijk gemaakt heeft: onze 23 lokale investeerders, Vice-eersteminister Kris Peeters en Burgemeester Christoph D’Haese.

In onderstaande video krijg je een overzicht van ons uniek openingsevenement van Officenter Aalst, waar de meer dan 600 aanwezigen aantonen dat we ook in Aalst een zeer sterke lokale verankering hebben.


Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak