Kom op maandag 29 april naar de openhuisweek van Huis Erika Thijs!Graag sturen wij jullie nog even de flyer van onze OPENHUISWEEK door. Mogen wij jullie vragen, deze nog even zo massaal mogelijk te delen via jullie netwerk, daar we aanstaande maandag nog plaatsen vrij hebben voor onze voorstelling van Fried Ringoot.

Fried Ringoot, één van de meest positieve mensen die we kennen, deelt in deze videogetuigenis hoe hij en zijn vrouw Anny kanker hebben ervaren, waar hij kracht uit putte om door te zetten en hoe de ziekte zijn leven veranderde.

Voor wie deze man nog niet kent: Een echte aanrader: gratis theatervoorstelling van Fried Ringoot - bekend van Belgium's Got Talent - die op een humoristische en speelse manier maar toch aangrijpend en herkenbaar vertelt over hoe hij en zijn vrouw Anny kanker hebben ervaren.


"En...? Alles goed?

"En...? Alles goed?" vraagt Fried Ringoot in een theatervoorstelling waarin hij aangrijpend en herkenbaar, maar vooral met veel humor vertelt over zijn ervaring met kanker.

Fried laat niemand onberoerd want hij laat tijdens deze voorstelling diep in zijn ziel kijken. Hij spreekt niet alleen over de pijn en het verdriet die de ziekte teweeg brengt, maar over hoe de ziekte mensen dichter bij elkaar brengt. Humor is zijn belangrijkste wapen!

De grens tussen een lach en een traan is vaak heel dun. Het is een voorstelling waar je niet naar komt kijken. Je beleeft ze. Deze rasperformer zuigt je mee in een fijngevoelig, gepolijst verhaal vol humor en met een ontzettende dosis zelfrelativering. Veelzijdig, pakkend, herkenbaar, zalig muzikaal, soms heerlijk absurd, aangrijpend, teder en grappig. En toch steeds met beide voeten in de realiteit: durven naar het leven te kijken zoals het écht is !

Kom daarom op maandag 29 april naar de openhuisweek van Huis Erika Thijs. Meer info vindt u in de brochure:

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak