Bucky's Cycling Team rijdt 1000km tegen Kanker: don't miss it, be there


Het hemelvaartweekend is al enkele jaren 1000km-weekend. Dan wordt er 4 dagen lang gefietst ten voordele van de strijd tegen kanker. Dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker!

Bucky's Cycling Team rijdt mee en heeft een boodschap voor jullie. 

Bucky's Cycling Team rijdt de 1000km tegen kanker 


De Lyon-koorts stijgt, maar het Bucky’s Cycling Team heeft goed getraind en is er helemaal klaar voor! 

Woensdag vertrekken we met het internationale Kom op tegen Kanker-peloton met de TGV naar Lyon. Donderdag is dan D-DAY: het startschot wordt al om 7u25 gegeven en als alles goed verloopt, zullen wij na 1000km trappen over Franse en Belgische wegen, over berg en dal, het “zonnige” Mechelen bereiken. We zouden zondag a.s. rond 17u40 op de Grote Markt in Mechelen toekomen.

Uiteraard is er heel wat aan vooraf gegaan: vele uren vergaderen, acties op poten zetten om geld in te zamelen, op zoek naar sponsors, vrijwilligers om ons te helpen … en dan niet vergeten: de vele uren trainen, trainen, trainen.

Onze €20.000 is binnen en dit hadden we zonder jouw hulp nooit gerealiseerd!!! Wat zijn we blij dat we hiermee terug een stap dichter bij de genezing van kanker kunnen komen.

Daarom onze oprechte dank aan alle sponsors, vrijwilligers en iedereen die wijn, cava, snoepjes heeft gekocht, is komen eten op spaghetti- of kaasavond, giften heeft gestort of heeft bijgedragen op welke manier dan ook.JULLIE ZIJN FANTASTISCH: DANKJEWEL VOOR JULLIE WARME HART 
We zouden het dan ook super vinden om jullie aan de aankomst te zien in Mechelen, op zondag 2 juni. (om 17u40 op de Grote Markt). Jammer genoeg konden we geen café afhuren, maar natuurlijk zijn jullie welkom aan de aankomst. 

Maar: alle supporters kunnen best samenkomen waar de vlag zal hangen. De vlag is 3m x 1m, dus je kan er normaal gezien niet naast kijken.

 Bucky's Cycling Team trakteert de aanwezigen op een pintje 

Je kan ons tijdens onze 4-daagse live volgen via het tracking-systeem, klik hier. (let op: dit tracking-systeem wordt pas geactiveerd zodra wij beginnen fietsen. Het is op dit ogenblik dus nog niet actief).

Wij posten onze verhalen en foto’s dagelijks op onze Facebook-pagina, klik hier om alles van kortbij mee te beleven én om ons aan te moedigen met leuke posts!

Wil je de pelotons langs de kant gaan aanmoedigen? Klik hier om alle parcours te bekijken. Je vindt er tot op straatniveau exact waar we gaan passeren. 

Dit is het parcours voor dag 4: 


Zondag (tijdens onze laatste rit) rijden we België binnen, de middagstop is in Oudenaarde. Nadien rijden we richting Impe, Papegem (14u52), Lede (15u03 – 15u18), Hofstade (15u32), Moorsel (15u47), Boskant, Wieze (Rooien ronde 15u58), Lebbeke, Opwijk, Merchtem (rond 16u27), Imde (16u53), Londerzeel (17u01), Tisselt (17u16), Heffen (17u27) om dan in rechte lijn via Battel naar Mechelen te gaan. Aankomst Grote Markt omstreeks 17u40.
De opgegeven uren zijn schattingen, maar zullen normaal niet afwijken.

Kan je er niet live bij zijn? 

Volg het nieuwsbericht via Het Journaal op één en luister naar Studio Brussen, op zondag zenden ze live uit van op het evenement!

Nogmaals 1.000x dank om onze 1.000 km te steunen en we zien je graag op zondag 2 juni rond 17u40 in Mechelen! (parkeren kan op de stadsring van Mechelen, op de voorziene parkings).
Meer informatie vind je op de website van Kom op tegen Kanker

Don’t miss it, just be there! 

En breng die spandoeken, toeters en bellen maar mee!
Deel dit bericht gerust met iedereen die graag wil volgen, van kortbij of veraf.

Bedankt allemaal en tot zondag! 

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak