Business boosters met digitale skillsNa een inspirerende bedrijfsfusie zag Boox het levenslicht in 2016. Toen al lag de focus op accountancy met toegevoegde waarde voor bedrijfsleiders. Vandaag ondersteunt het twintigkoppige Boox-team gepassioneerde ondernemers van A tot Z, onder leiding van Gert Engelen.

Ondernemers die vooruitgang willen boeken, hebben nood aan onafhankelijk advies en digitale kennis. Van arbeidsovereenkomsten updaten, over investeringen analyseren tot financieel plan scherpstellen, de knappe koppen van Boox doen niets liever dan targets stellen en ondernemers doen groeien met behulp van de laatste technologieën. Doel behaald? Boox houdt ook nadien de vinger aan de pols.

Het veelzijdige team telt zowel boekhouders en accountants als fiscalisten en juristen. En dat in alle leeftijdscategorieën. Op die manier biedt Boox telkens een onderbouwde en hedendaagse ondersteuning op maat. In 2019 zet de firma extra in op digitalisering, niet alleen van haar service voor enthousiaste ondernemers maar ook van haar inhouse werking.

“Meeten in een ruime vergaderzaal, gezellig lunchen in de bistro, … Wanneer onze klanten langskomen op kantoor, zijn ze onder de indruk van hoe Officenter Leuven op rolletjes loopt. Geen wonder, aangezien eigenares Christa werkt volgens het motto ’gaat niet, bestaat niet’. Bij Boox tellen we dan ook al af naar de opening van de nieuwe vleugel.”

BEDRIJFSINFO

http://www.boox.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak