Elektronische componenten op wereldschaalRUTRONIK 

Distributeur van elektronische componenten Rutronik ontstond op Duits grondgebied in 1973. Eind jaren ’90 zette de groeiende elektronicaverdeler ook voet aan wal in België. Anno 2019, servicet het bedrijf enerzijds grote industriële klanten en ondersteunt het anderzijds spelers actief in het bruisende Internet of Things (IoT). Elektromechanische componenten, pixelscherpe displays en monitors, wireless technologies, … Er wordt wereldwijd een beroep gedaan op hun kwaliteitsvolle elektronische componenten, technische ondersteuning en logistieke support. Van de automobielsector tot de machinewereld, Rutronik weet steeds dé geschikte component voor uw toepassing aan te reiken.  

Rutronik kan als geen ander vergelijken want de elektronicagigant was al klant in het gebouw nog voor de komst van Officenter. Als internationaal bedrijf werken 13 teamleden volgens een eigen structuur. De nieuwe frisse wind en hippe look & feel die sinds april doorheen het gebouw waait, is voor hen een aangename en inspirerende afwisseling.  

BEDRIJFSINFO

http://www.rutronik.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak