If no one else can help, hire the BTI teamBTI STUDIOS 

Doet de naam BTI Studios geen belletje rinkelen? U heeft ongetwijfeld al één van hun realisaties zien voorbijkomen vanuit uw luie zetel. Sinds begin jaren ’90 staat een team van dubbing-, voice-over- en ondertitelingsspecialisten paraat om televisiezenders, productiehuizen en reclamemakers snel, flexibel en foutloos uit de nood te helpen. Aan inzet geen gebrek bij het groeiende ondertitelingsbedrijf BTI Studios. Hun leuze geldt dan ook: ‘If you have a problem. If no one else can help. And if you can find them, maybe you can hire the BTI team.’ Nog voor ze weten hoe ze een aanvraag kunnen klaarspelen, engageren zich voor 200% tegenover hun klant. Of dat nu een nationale televisiezender of een beginnende reportagemaker is. 

BTI Studios was al klant bij de voorganger van Officenter Aalst, maar is onder de indruk van de extra’s die Officenter hen sinds april te bieden heeft. Een receptie met hartelijk personeel, een strijkdienst, oplaadpalen voor elektrische wagens, … BTI Studios heeft daarnaast een dynamisch team met verschillende freelancers en thuiswerkers, ideaal dus om deel uit te maken van een bedrijvencentrum met een flexibele aanpak. 

BEDRIJFSINFO

http://www.btistudios.com

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak