IJzersterke perforatie-oplossingenRMIG 

RMIG produceert en levert geperforeerde metalen producten en strekmetaal wereldwijd. Het bedrijf heeft zich in meer dan 120 jaar ontpopt tot een vaste waarde in de perforatiesector. Vandaag is RMIG vertegenwoordigd in zo’n 13 Europese landen. Hun ijzersterke producten worden onder andere gebruikt in de energie-industrie, landbouw, bouwindustrie, voedingssector, multimedia en witgoed. Voor de toonaangevende producent en leverancier van perforatie-oplossingen aan veeleisende industrieën, is het verstrekken van kwaliteit van cruciaal belang. Heeft u een straf idee of uitdagende toepassing? RMIG treedt voor u op als een kennispartner om de juiste oplossing te vinden voor uw behoefte. 

Vanuit hun werkplek in Officenter Aalst bedient RMIG haar cliënteel in de BeNeLux. RMIG huurde al in het gebouw alvorens het werd overgenomen door Officenter. Het bedrijf ervaart nu een zeer positieve evolutie dankzij de sterke uitbreiding van het faciliteitenaanbod. 

BEDRIJFSINFO

http://www.rmig.com

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak