Innovatieve bloedsampling op internationaal niveauNEOTERYX 

Amerikaans bedrijf Neoteryx is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne tools voor bloedinzameling en bloedsampling. Met een neus voor medische innovatie is het hun missie om bloedtesten sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger te laten plaatsvinden. En dat allemaal buiten de muren van een ziekenhuis of dokterspraktijk, gewoon bij de patiënt thuis. 

Neoteryx werd in 2014 opgericht in het Amerikaanse Californië. Vanuit hun centrale hoofdzetel in Los Angeles en verschillende internationale vestigingen is dit bedrijf steeds op zoek naar vooruitstrevende technieken voor bloedinzameling en bloedsampling. Neoteryx informeert, produceert en investeert in duurzame partnerships met farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen en klinische labo’s. 

Begin dit jaar opende Neoteryx een nieuwe vestiging in Officenter Maastricht. Een locatie die niet toevallig werd gekozen. Als centraal gelegen knooppunt is Maastricht hét businesscentrum bij uitstek om de Europese markt te verkennen. European Business Development Manager Minna Salonen ziet alvast de opportuniteiten die Officenter te bieden heeft. 

“Neoteryx heeft een internationale focus: al mijn collega’s werken verspreid over de hele wereld. Best uitdagend om alleen je mannetje te staan in het buitenland. Officenter biedt op dat punt echt de omkadering die ik nodig heb. De behulpzame dames van de receptie staan altijd klaar voor mijn vragen. Fantastisch!” 

BEDRIJFSINFO

http://www.neoteryx.com

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak