Kantoormeubilair met een positieve nootSEDUS 

Geen kantoorruimte zonder kantoormeubilair. Sedus startte in 1871 in Duitsland met de productie van kwaliteitsvolle kantoormeubelen. 31 jaar geleden ontstond de Belgische poot, die overheidsdiensten en grote bedrijven begeleidt bij het selecteren en aanschaffen van functioneel en ergonomisch meubilair. De experts van Sedus nemen klanten met plezier mee doorheen het grote productgamma: bureaustoelen, loungezetels, kantoorkasten, vergadertafels, … Een oplossing voor iedere werkomgeving. Bedrijven die in zee gaan met deze meubelspecialist leveren daarmee niet alleen een dienst aan hun onderneming, maar ook aan twee warme stichtingen. Sedus is namelijk voor 90% eigendom van een kinderwelzijns- en biodiversiteitsinitiatief. 

Sedus was al huurder voor de komst van Officenter, maar blijft op post omwille van de goede ligging van Officenter Aalst en de overvloed aan natuurlijk daglicht in de aangeboden werkplekken. Sinds april ervaart de meubelfabrikant een nieuwe dynamiek en verfrissende interactie met de andere bedrijven. Naar kantoor komen, is alleen maar leuker geworden voor het ganse team. 

BEDRIJFSINFO

http://www.sedus.com/nl

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak