Laatste kans: schrijf je nu in voor Hubo Limburg United invites Officenter!
Beste Officenter-klant,

Graag nodigen Hubo Limburg United en Officenter jullie uit op een gratis en ontspannend avondje basketbal. Jullie zijn vanaf 18u30 welkom in de VIP-lounge waar we jullie verwennen met een welkomstdrankje en een walking dinner. Om 20u30 stipt begint de wedstrijd, die gespeeld wordt tegen Stella-Artois Leuven Bears. Na de wedstrijd is er nog de mogelijkheid om te netwerken met 500 andere ondernemers!

Het is mogelijk om je met meerdere collega's in te schrijven. Gelieve één inschrijvingsformulier volledig in te vullen per persoon.


Let op: Bij alle inschrijvingen voor dit event hanteren we een no show fee van €50 excl. btw per persoon. Afmelden voor een netwerkevent kan tot uiterlijk ’s middags 3 dagen voor het event. 

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak