Mensen beschermen mensenVERISURE SMART ALARMS 

Veiligheidsfirma Verisure plaatst maandelijks zo’n 2.000 alarmsystemen bij Belgische gezinnen en kleine zelfstandigen. Het bedrijf met Zweedse roots is niet alleen marktleider in inbraak- en brandwerende systemen op Belgisch grondgebied maar heeft drie miljoen klanten in 15 Europese en Zuid-Amerikaanse landen. Doordat ze de technische evoluties op de voet volgen, is het systeem het meest geavanceerde op de markt. Naast het bedieningspaneel met de Starkeys, biedt Verisure de mogelijkheid om het alarm te bedienen en te controleren via een app. Vanuit hun meldkamer wordt er daarenboven 24u/24 en 7d/7 over uw gezin gewaakt en staat er een team van operatoren paraat in geval van nood. Uw veiligheid en uw gemoedsrust staan centraal in alles wat Verisure doet. 

Met dit nieuw kantoor in Officenter Aalst kan de security company haar bestaande klanten in Oost-Vlaanderen nog beter ondersteunen en nieuwe klanten bereiken. Een gunstige locatie en goede eerste ervaringen met de service van Officenter maken dat de tien collega’s die er vandaag zitten niet lang op gezelschap moeten wachten. In de tweede helft van 2019 staan er immers verschillende aanwervingen op de agenda. 

BEDRIJFSINFO

http://www.verisure.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak