OfficenterConnect informeert, inspireert en connecteert Officemates!chakel Vlaanderen BVBA, zelf gehuisvest in Officenter Hasselt heeft een platform ontwikkeld waarbij alle medewerkers van Officenter de kans krijgen om met elkaar in verbinding te treden. Alle connecties die gemaakt worden, beginnen met een vraag en/of aanbod. Deze worden op het platform geplaatst en zijn zichtbaar voor het hele netwerk.  Alle Officemates kunnen er dan op reageren.

OfficenterConnect is te bereiken via een login op de Officenter website en de tweewekelijkse campagnemail. Registreer je snel als Officemate en maak deel uit van de community! En als je zelf een vraag of aanbod hebt? Niet twijfelen, maak je onderwerp bekend! Werk je alleen en zoek je een lunch buddy? Wil je tijdens de middag iets sportief doen? Ben je op zoek naar een tweedehands drumstel? Heb je een vacature of een specifieke businessvraag?  OfficenterConnect is er om te ontzorgen en te verbinden.

Kom in februari naar de kennismakingslunch en ontdek alles over OfficenterConnect.  Schrijf je zeker in via info@officenterconnect.eu 

www.officenterconnect.eu

  • do 7/02, GEEL
  • di 12/02, MAASTRICHT
  • do 14/02, A12
  • di 19/02, HASSELT
  • do 21/02, BRUSSEL
  • di 26/02, TURNHOUT
  • do 28/02, LEUVEN

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak