Professionele partner in de verzekeringswereldVigor Brokers

Vigor Brokers is een jonge, ambitieuze onderneming die de brug slaat tussen verzekeringsmaatschappijen enerzijds en verzekeringsmakelaars anderzijds. Hun doelstelling? De business van verzekeringsmakelaars een stevige boost geven met doordacht advies op maat. 

In de huidige digitaliserende wereld worden verzekeringsmakelaars steeds vaker geconfronteerd met de verouderde kantjes van de sector. Zaakvoerders Jo Janssens, Roberto Musardo en Xavier Fortemps staken de koppen bij elkaar en werkten onder de noemer van Vigor Brokers een concept uit dat verzekeringsmakelaars de mogelijkheid biedt om hun zaak up-to-date te houden en naar een hoger niveau te tillen.  

Vigor Brokers optimaliseert, digitaliseert en rentabiliseert. Zelfstandige verzekeringsmakelaars worden lid van het totaalplatform en kunnen zo deelnemen aan trainingen, studiedagen en individuele begeleiding die specifiek gericht zijn op het professionaliseren en aantrekkelijk maken van hun business. Door hun duurzame samenwerking met grote verzekeringsmaatschappijen zijn zelfstandige makelaars bovendien steeds zeker van de beste commissies. Win-win!  

“Dé troef van Officenter Vilvoorde? De centrale ligging, nét buiten Brussel. Als uitvalsbasis kan dat tellen! Daarnaast is de sfeervolle bistro een pluspunt voor de nieuwe mensen die bij ons in dienst treden. Een leuke stemming, af en toe een babbeltje,… Dankzij Officenter maak je een versnelling die je als startend bedrijf zelf nog niet kan uitbouwen.”   

BEDRIJFSINFO

Tel: 0493 75 77 80

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak