Slimme projecten met een praktische kijkT-O-M

T-O-M is een ontwerp- & projectmanagementbureau dat zich volledig toelegt op de studie, het design en de coördinatie van technische bouwinstallaties. Of het nu gaat om elektriciteit, verwarming, koeling, ventilatie of sanitair: T-O-M staat garant voor een doordacht ontwerp dat werkt in de praktijk. 

Met meer dan 20 jaar ervaring startte Tom Smets in 2015 zijn eigen ingenieursbureau. Zijn prioriteit? De implementatie van een plan in de praktijk. Vaak botste Tom op een groot verschil tussen een wetenschappelijk ontwerp en de realisatie ervan. Hij besloot zijn eigen ervaring te integreren in zijn ontwerpen om de kloof te dichten. Bij T-O-M worden installatieplannen niet alleen vakkundig ontwikkeld, maar ook volledig uitgewerkt in 3D. Het resultaat? Een installatie waar u letterlijk door kan wandelen, wat vraagt om een perfecte coördinatie van alle technieken. 

Na vier jaar ontwerpen, coördineren en implementeren telt T-O-M inmiddels vier deskundige ingenieurs. Hun toekomstvisie? Geen grote onderneming, wél een op en top gespecialiseerd team dat uitvoerbare ontwerpen aflevert. Altijd volgens het budget en de timing van de klant.   

“Waar ik vier jaar geleden startte op mijn zolderkamer, vond ik snel mijn weg naar Officenter Turnhout. Een mooie locatie, net afgewerkt, waar klanten persoonlijk ontvangen worden aan de balie… Dat is voor ons echt een pluspunt. Daarnaast draait Officenter vlotjes mee met de seizoenen en dat proef je aan de lekkere paaseitjes en zie je aan de sfeervolle kerstversiering. Top!”  

BEDRIJFSINFO

http://www.t-o-m.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak