Technisch talent meets juiste werkgevercheQ

Begin april is cheQ, een gloednieuw uitzend- en selectiekantoor, neergestreken in Officenter Hasselt. CheQ is een spin-off van het technische onderhoudsbedrijf Yontec en legt zich uitsluitend toe op het invullen van technische jobs. Het bedrijf werd opgericht door Davy Jonckers, Peter Manet en Janna Voeten. Hun missie? Door te focussen op de carrièrewensen van hun kandidaten helpen ze de continuïteit en groei van hun klanten realiseren. 

Voor iemand met verstand van techniek is cheQ de beste opstap naar een toffe job. Van schoolverlater tot ervaren professional, van uitvoerend werk tot leidinggevende, van metaalbewerking tot robotica. Zowel voor een tijdelijke, als voor een vaste job kan u bij hen terecht. CheQ maakt het verschil door te mikken op interne medewerkers en rekruiters die zelf een stevige technische bagage hebben. Hun werknemers moeten 100% begrijpen naar welke jobs de kandidaten op zoek zijn, en zich volledig kunnen inleven in de behoeften van de klanten. 

Het bedrijf is ambitieus en wil op korte termijn sterk groeien. Daarom timmert cheQ aan langetermijnrelaties met zijn kandidaten én klanten. Als werkkracht kan u zo doorheen uw hele carrière rekenen op persoonlijke begeleiding. 

“We hadden allemaal al in het Officenter gewerkt, toen Yontec zijn kantoren er nog had. Bij het zoeken naar een uitvalsbasis voor ons nieuw bedrijf, was Officenter Hasselt dus een logische keuze. De positieve sfeer, de goede service, ’s ochtends een koffietje drinken bij Julie en Kelly in de Cuisine d’Office, … Het voelt als thuiskomen.” 

BEDRIJFSINFO

http://www.cheq.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak