Loop jij mee tegen kanker?


Leen Goossens – zaakvoerder van Let’s Goos - levert momenteel haar strijd tegen borstkanker. Om haar een hart onder de riem te steken wandelen/lopen haar team en familie alsook iedereen die dit event een warm hart toedraagt 24 uur op hun eigen tempo mee. Het is geen wedstrijd ! deelname, een groot hart en aanwezig zijn is de bij deze activiteit de belangrijkste boodschap.

Dankzij uw trouwe steun kan Levensloop zijn activiteiten bekostigen: ze kunnen kankerpatiënten helpen, het onderzoek blijven steunen (Kom op tegen kanker) en het publiek informeren.

De levensloop Lommel is van 21 september 2019 (16.00 u.) t.e.m. 22 september 2019 (16.00 u.)
Alles gaat door in Sportpark De Soeverein - Sportveldenstraat 10 - 3920 Lommel.
Naam van ons team is “Let's Goos moves against breast cancer”

Wil je sponsoren en/of supporteren of zelf deelnemen ? dit kan!

Deelnemen : maak er met jouw organisatie/ familie / vrienden een leuke groepsactiviteit van en versterk onze sportieve groep deelnemers door een deel van de 24 uur beweging voor jouw rekening te nemen – we zijn nog naarstig op zoek naar deelnemers ! voor meer info contacteer onze kapitein Marleen Polders op marleen@mpatwork.be - Tel: 0478 78 30 10 ( bij voorkeur na 18.00 uur)

Inschrijvingsbedrag als teamlid € 10.00 | Vrije toegang
Sponsorformule : Fiscaal voordeel vanaf 40.00€

U kiest zelf het bedrag per uur (0.50€; 1.00€; 2.00€; 5.00€...vrij bedrag €/ uur) – we zijn 24 uur in beweging !

BV: €1.00 x 24 uur = €24.00

Je kan de storting/ inschrijving regelen tot 15/09/2019 via de website van Levensloop: www.levensloop.be/teams/lets-goos-moves-against-breast-cancer

Wij hopen op veel deelnemers/supporters/sponsors! 

Tot binnenkort!

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak