Officenter Leuven breidt uit: kom naar de opening van de nieuwe vleugel!


Op 13 mei 2014 werd Officenter Leuven geopend en dit in aanwezigheid van meer dan 800 ondernemers en gasten. Officenter Leuven was na 1 jaar al volzet en door de groei van de bij ons gehuisveste bedrijven en de nieuwe aanvragen waren wij genoodzaakt om Officenter Leuven uit te breiden. Er werd dan ook samen met de lokale aandeelhouders/investeerders beslist om het gebouw te verdubbelen, door het bijbouwen van 2.000 m² kantooroppervlakte als een nieuwe vleugel aan het bestaande gebouw. Ook het bestaande gedeelte, waaronder de bistro, coworking-ruimtes en lounge, heeft een volledige make-over gekregen.

Samen klinken we op de uitbreiding van Officenter Leuven 

Deze uitbreiding realiseerde Officenter de voorbije 6 maanden en we zouden ook deze nieuwe vleugel graag feestelijk inhuldigen op donderdag 12 september om 17u00.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak